ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗ-διαμεσολαβήτρια/ψυχοδραματίστρια

Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Ψυχοδραματίστρια, Συντονίστρια Επανορθωτικών Κύκλων

alex.stouraiti@gmail.com,

www.kediaa.gr

Τηλ. 6947003595

Αλέξια Νέα

Η Αλέξια Στουραΐτη έχει επί χρόνια εκπαιδευτεί στο Ψυχόδραμα (ΨΥ.Κ.Α.Π.). Είναι Διαμεσολαβήτρια διαπιστευμένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, εξειδικευμένη στη Σχολική και την Οικογενειακή Διαμεσολάβηση (διαμεσολάβηση κατά το διαζύγιο), με εκπαιδεύσεις στην Μη-βίαιη Επικοινωνία (CNVC) και στις Αρχές της Συστημικής Ψυχοθεραπείας (Ε.ΚΕ.ΨΥ.Ε.).

Απόφοιτος της Νομικής Αθηνών, εκπαιδεύτηκε ως συντονίστρια Επανορθωτικών Κύκλων από την Kay Pranis, και συνεργάζεται με το Εργαστήριο Αποκαταστατικής Δικαιοσύνης του Παντείου Πανεπιστημίου για την προώθηση της Επανορθωτική Δικαιοσύνης στην Ελλάδα. Το 2015 συνέβαλε στην πραγματοποίηση προγράμματος επιμόρφωσης εκπαιδευτικών ιδιωτικού φορέα, την επιστημονική εποπτεία του οποίου είχε το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, ενώ τον Μάιο του 2016 συμμετείχε ως κριτής στον διεθνή φοιτητικό διαγωνισμό διαμεσολάβησης του International Academy of Dispute Resolution (InADR). Σήμερα είναι ενταγμένη στο Μητρώο Εκπαιδευτών του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιεί επιμόρφωση στους Επιμελητές Ανηλίκων πάνω στη Διαμεσολάβηση και τους Επανορθωτικούς Κύκλους.

Αναλαμβάνει τη διαμεσολάβηση σε ζευγάρια που χωρίζουν ή σκέφτονται το διαζύγιο, οργανώνει workshops επικοινωνίας και ψυχοδράματος και αρθρογραφεί για τις ιστοσελίδες kediaa.gre-psychology.gr και eimaimama.gr.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>