Παράρτημα Ρεθύμνου

Η A.P.H με πολλή χαρά, ανακοινώνει την δημιουργία του πρώτου παραρτήματος της στο Ρέθυμνο. Υπεύθυνη του παραρτήματος είναι η Μαρίνα Κρητικού, Ψυχολόγος Υγείας και Οικογενειακή-Συστημική Σύμβουλος, συνεργάτης της A.P.H από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Η διεύθυνση του παραρτήματος είναι Λεωφόρος Κουντουριώτη 77, 1ος όροφος, όπου πραγματοποιούνται βιωματικά σεμινάρια για το Attachment Parenting και τις πρακτικές εφαρμογές του, ως τρόπο ανατροφής των παιδιών.

Ομάδα Ψυχοεκπαίδευσης

Περιμένοντας το Νέο Μέλος”

Παρασκευή 26/5, 10.30-12.30

Όταν η οικογένεια από 3 μέλη γίνεται 4 αλλάζει ξανά όλη η δυναμική της. Το πρώτο παιδάκι θα αποκτήσει αδερφάκι και οι γονείς θα πολλαπλασιάσουν την αγάπη τους και θα ανοίξουν διάπλατα την αγκαλιά τους, για να χωρέσουν όλα τα μέλη.

Τί αγωνίες, άγχη, φόβοι και προβληματισμοί δημιουργούνται?? Πώς θα προετοιμαστεί καλύτερα το μεγαλύτερο παιδάκι για τον ερχομό του νέου μέλους?

Όλα τα παραπάνω, αλλά και άλλα ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στην ομάδα ψυχοεκπαίδευσης.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στο marina.kritikou@yahoo.com ή στο 6942650506.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>