Προσεχή Σεμινάρια-Αθήνα

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, ώρες 14.00-20.00

“Attachment Parenting για επαγγελματίες”

με τη Μαρία Παπαφιλίππου

1 epaggelmaties

Το σεμινάριο “Attachment Parenting για επαγγελματίες” θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, ώρες 14.00-20.00 στο χώρο της Attachment Parenting Hellas στο Παγκράτι (Ευφράνορος 34). Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και όλους όσους ασχολούνται με τη φροντίδα γονέων, υποψήφιων γονέων, παιδιών και οικογενειών (ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, σύμβουλοι, μαίες, παιδίατροι, λογοθεραπευτές, παιδαγωγοί, εκπαιδευτικοί, κτλ). Στο σεμινάριο θα διερευνήσουμε τη θεωρία συναισθηματικών δεσμών στα παιδιά, τους ενήλικες και τα ζευγάρια μέσα από τις σύγχρονες έρευνες διαπροσωπικής νευροβιολογίας και πως αυτή επηρεάζει την ανατροφή, διαπαιδαγώγηση και εξέλιξη του κάθε ατόμου. Οι επαγγελματίες θα μάθουν πώς βρίσκουν εφαρμογή οι αρχές και πρακτικές του Attachment Parenting στη δουλειά τους, πώς μπορούν να βοηθήσουν καλύτερα τους γονείς και τα παιδιά που απευθύνονται σε αυτούς. Επιπλέον μαθαίνουμε για την αποκατάσταση ανασφαλών συναισθηματικών δεσμών σε ομάδες υψηλού κινδύνου, όπως είναι τα πρόωρα νεογνά. Ποιος είναι ο ρόλος των επαγγελματιών ως φροντιστές των φροντιστών των παιδιών? Πώς μπορούν να αναπτύξουν έναν ασφαλή συναισθηματικό δεσμό μαζί τους, ώστε να είναι βοηθητικοί με τις υπηρεσίες τους? Αυτά και πολλά άλλα συζητάμε στο σεμινάριο αυτό. Με το πέρας του σεμιναρίου δίνεται ηλεκτρονικό υλικό, βεβαιώσεις παρακολούθησης και με όποιον ενδιαφέρεται συζητάμε τη πιθανή ένταξη στο δίκτυο συνεργατών της Attachment Parenting Hellas. Το σεμινάριο συντονίζει η Μαρία Παπαφιλίππου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της ΑΡΗ, Ευφράνορος 34 στο Παγκράτι. Για πληροφορίες για το κόστος και κράτηση θέσης μπορείτε να επικοινωνήσετε: 6936524523/ info@aphellas.gr (αναφέροντας το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει)

                                                ———————–

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>