Σιμόνη Κρούπερ- babywearing consultant

Σιμόνη Κρούπερ

Σιμόνη Κρούπερ 2

Wrap Kiss Carry

Babywearing Consultant BC

Die Trageschule®

 

Email:           simonigruber3@gmail.com

Facebook:   www.facebook.com/wrapkisscarry/

YouTube:     www.youtube.com/channel/UCOboBInsFtLKnV-ZK7Iy6kQ

Instagram:   www.instagram.com/wrapkisscarry/

Τηλ:             6938698124

Η Σιμόνη γεννήθηκε στη Γερμανία, τελείωσε το σχολείο στην Κύπρο και μετακόμισε στην Αθήνα το 2001 για να σπουδάσει ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών με Kρατική Yποτροφία.

Είναι μέλος της χοροθεατρικής ομάδας Κίνηση-Έκφραση και της Καλλιτεχνικής ομάδας Pagliaccio με δράσεις σε Ελλάδα και Κύπρο και εργάστηκε για μια δεκαετία στον χώρο της δερματοστιξίας συμμετέχοντας παράλληλα σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής.

Το 2015 μαζί με την μητρότητα ανακάλυψε το Attachment Parenting και μέσω αυτού το Babywearing. Έγινε αμέσως απαραίτητο κομμάτι της οικογενειακής καθημερινότητας! Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα οφέλη που προσφέρει στο μωρό και τους γονείς η χρήση μάρσιπων αγκαλιάς θέλησε να εμβαθύνει τις γνώσεις της πάνω στο θέμα και να βοηθήσει κι άλλες οικογένειες να βάλουν το babywearing στη ζωή τους.

Παρακολούθησε τα μαθήματα της Die Trageschule® στη σχολή Die Trageschule® Bayern, στο Μόναχο ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος της εκπαίδευσης της, το επίπεδο Grundstufe (Basic).

Δημιούργησε το Wrap Kiss Carry και το ομώνυμο YouΤube Channel στο οποίο ανεβάζει εβδομαδιαία εκπαιδευτικά βίντεο. Ο στόχος της είναι να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες το ποιοτικό και ασφαλές Babywearing και μέσω αυτού να δημιουργήσουν δυνατούς συναισθηματικούς δεσμούς και όμορφες αναμνήσεις.

Σιμόνη Κρούπερ 1

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>