Φιλιώ Κατσαρού -Θεσ/νίκη

Φιλιώ Κατσαρού

Φιλιώ Κατσαρού – Θεσσαλονίκη

Εκπ. Ειδικός Θεραπευτικού παιχνιδιού/
Συντονίστρια ομάδων γονέων Θετικής Διαπαιδαγώγησης/
Συνδιοργανώτρια ομάδων sensory και messy play του Hehe Art, Play & Therapy

Τηλ. 6946333489/ katsaroufiliw@gmail.com

Η Φιλιώ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, νιώθοντας πως κάτι άλλο θα ήθελε να κάνει από αυτό που σπούδασε. Με τη γέννηση της κόρης της, ξεκίνησε ένα έντονο ενδιαφέρον για θέματα ανατροφής προσανατολισμένα προς το attachment parenting. Σύντομα, κατάλαβε πως είναι κάτι που θα την ενδιέφερε και επαγγελματικά. Αποφασίζει να παραιτήθει από την τότε δουλειά της και ξεκινάει συνεργασία με το Hehe Art, Play & Therapy ως συνδιοργανώτρια ομάδων messy play για βρέφη.
Η συνεργάσια με το Hehe Art, Play & Therapy σύντομα εξελίχθηκε και έτσι συμμετέχει και σε άλλα προγράμματα τα οποία έχουν ως κοινή βάση το ελεύθερο παιχνίδι και την προσέγγιση των παιδιών με ενσυναίσθηση στις ανάγκες του.

Είναι επίσης πιστοποιημένη Positive Discipline Parent Educator από το Positive Discipline Association, και έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια ψυχολογίας και παιδαγωγικών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σε άλλους φορείς.

Είναι εκπαιδευόμενη ειδικός θεραπευτικού παιχνίδιου από την Playtherapy Greece. Ως εκπαιδευόμενη είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Παιγνιοθεραπείας PTI (Play Therapy International) και του Βρετανικού Οργανισμού Παιγνιοθεραπείας PTUK (Play Therapy United Kingdom). Διέξαγει την πρακτική της άσκηση, βλέποντας σε ατομικές συνεδρίες παιδιά ηλικίας 4 -16 ετών με ήπιες ή μέτριες δυσκολίες συναισθηματικής φύσης ή συμπεριφοράς.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>