Άννα Παπρά


anna-papra-new

Επικοινωνία: 210-7012671/ 6945957659

                        papra@familysleep.gr

Online/ τηλεφωνικές & κατ’ οίκον συνεδρίες

Η Άννα είναι εξειδικευμένη σύμβουλος ύπνου μητρότητας και παιδιών βρεφικής και νηπιακής ηλικίας. Εκπαιδεύτηκε στο International Maternity & Parenting Institute (IMPI) όπου ολοκλήρωσε με επιτυχία τους κύκλους “Maternity & Child Sleep Consultant”, “Adult and Child Sleep Alternative Tools Programme” και “Advanced Child Sleep Consultant” καθώς και μια εκτενή σειρά στοχευμένων σεμιναρίων στο IMPI και στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα της προτάθηκε μια θέση “Mentor” στο IMPI, δίνοντάς της την δυνατότητα να βοηθήσει άλλους επαγγελματίες ή/και εκπαιδευόμενους προσφέροντας συμβουλευτική, καθοδήγηση και υποστήριξη ενώ η ενδελεχής ενασχόλησή της με τον ύπνο και τις συνθήκες που τον επηρεάζουν είχε ως αποτέλεσμα μια υποτροφία στο Association For Prenatal And Perinatal Psychology And Health για το “Pre-natal and Peri-natal educator” certificate.

Μητέρα δύο παιδιών, επέλεξε συνειδητά να αφήσει τον χώρο των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης ώστε να αφοσιωθεί στη μητρότητα και το ενδιαφέρον της γι’ αυτήν την οδήγησε να ασχοληθεί με την υποστήριξη του γονέα. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι το κομμάτι του ύπνου στην ανάπτυξη ενός παιδιού αλλά και παράλληλα πόσο δυσκολευονται γονείς και παιδιά με αυτό, αποφάσισε να εξειδικευτεί στην συμβουλευτική ύπνου.

Όπως λέει και η ίδια, “Οι δυσκολίες και οι αντιστάσεις των παιδιών μας στον ύπνο δεν είναι “απλώς μια φάση” αλλά μηνύματα που χρειάζεται να αποκωδικοποιήσουμε” και αυτό είναι που κάνει τα τελευταία χρόνια, παρέχοντας online/τηλεφωνική/κατ’ οίκον συμβουλευτική και υποστήριξη με εξατομικευμένες πρακτικές ήπιας προσαρμογής.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *