Έλενα Αντωνίου

Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt

Αλφειού 6
11522 – Αμπελόκηποι
Αθήνα

Mobile:  6977830776
Mail: elenantoniou17@hotmail.com
Web: alma-psychotherapy.gr

Η Έλενα Αντωνίου είναι Ψυχολόγος και πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια και επόπτρια Gestalt, μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt και της EAGT (European Association of Gestalt Therapy).
Γεννήθηκε στη Λεμεσό, στην Κύπρο και έζησε εκεί μέχρι τα 18. Μετακόμισε στην Αθήνα όπου σπούδασε Ψυχολογία στο Univercity of La Verne, και έπειτα στην Αγγλία για μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στο University of Hull. Επέστρεψε στην Αθήνα και εκπαιδεύτηκε στην ψυχοθεραπεία Gestalt, στο Gestalt Foundation. Το 2020, επίσης, ολοκλήρωσε την βασική εκπαίδευση στο CRM στο Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας.
Έχει εργαστεί σε ομάδες παιδιών, σε προστατευόμενα διαμερίσματα ψυχιατρικών δομών, σε τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών, σε ομάδες στήριξης εθελοντών για καρκινοπαθείς, καθώς και στον τομέα της ποιοτικής έρευνας.
Από το 2006 εργάζεται ιδιωτικά ως θεραπεύτρια ατομικών περιστατικών, και από το 2008 εώς το 2020, στο Gestalt Foundation σε ομάδες θεραπείας.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και αφού έγινε μαμά, ήρθε σε επαφή, βιωματικά και θεωρητικά, με τις φιλοσοφίες του Attachment Parenting  καθώς και του Trauma Informed Parenting τις οποίες και υποστηρίζει πολύ.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *