Αφροδίτη Κονδύλη-σύμβουλος θηλασμού/βοηθός μητρότητας

«Κύκλος» , Ορφέως 15, Ηλιούπολη
6944141687
kondyli.afroditi@gmail.com

Η Αφροδίτη εργάζεται ως σύμβουλος θηλασμού και βοηθός μητρότητας, τοκετού και λοχείας. Η Αφροδίτη σπούδασε στο τμήμα Φαρμακευτικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της απασχολήθηκε σε ιδιωτικά, αλλά και φαρμακεία δημόσιων νοσοκομείων. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο School of Pharmacy στο University of Edinburgh.
To 2010 ολοκλήρωσε τα Ομοιοπαθητικά Μαθήματα από την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟΙ).

Η γέννηση της κόρης της, η εμπειρία της εγκυμοσύνης, ο τοκετός , ο θηλασμός και ο μετασχηματισμός της οικογένειας της την οδήγησε σε νέες αναζητήσεις σχετικά με την περιγεννητική φροντίδα , τα βρέφη , τα παιδιά και την γονεϊκότητα. Παρακολούθησε επαγγελματικά σεμινάρια θηλασμού, ενώ ταυτόχρονα προσέφερε εθελοντικά συμβουλές θηλασμού στο Αττικόν Νοσοκομείο. Το 2015 απέκτησε την πιστοποίησή της ως Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC , και ξεκίνησε βοηθώντας εγκύους και θηλάζουσες μητέρες κατ’οίκον.
Το 2016 παρακολούθησε τα σεμινάρια περιγεννητικής και την Εκπαίδευση Βοηθών Μητρότητας (Birth/Postpartum Doula) από τον Σύλλογο Βοηθών Μητρότητας Ελλάδος και εξειδικεύθηκε στις λειτουργίες του πλακούντα και στην επεξεργασία του.

Το 2016 συνδημιούργησε τον “Κύκλο”, ένα κέντρο υποστήριξης γυναικών, μητρότητας, θηλασμού και γονεϊκότητας. Υποστηρίζοντας γυναίκες, γυναίκες που βρίσκονται σε περίοδο σύλληψης, ζευγάρια σε όλη την προγεννητική περίοδο μέσω ομάδων, ατομικών επισκέψεων, δρατηριοτήτων αλλά και των νέων μητέρων και γονέων μέσω ομάδων υποστήριξης γονεικότητας, μητρότητας και θηλασμού. Προσφέρει υπηρεσίες συμβούλου θηλασμού, υπηρεσίες βοηθού μητρότητας τοκετού και λοχείας (birth/ postpartum Doula).
Στόχος είναι η στήριξη της οικογένειας, η ενδυνάμωση της γυναίκας και του άντρα στον νέο τους ρόλο και στις συνεχόμενες αλλαγές, αλλα και η ανατροφή των παιδιών σε ένα περιβάλλον αγάπης , σύνδεσης, ασφάλειας και σεβασμού.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *