Αφροδίτη Κονδύλη-σύμβουλος θηλασμού/βοηθός μητρότητας

Αφροδίτη Κονδύλη – Σύμβουλος Θηλασμού/ Εκπαιδεύτρια Γονέων

Ορφέως 21, Ηλιούπολη

6944141687

Kondyli.afroditi@gmail.com

Η Αφροδίτη εργάζεται ως σύμβουλος θηλασμού και βοηθός μητρότητας, τοκετού και λοχείας. Η Αφροδίτη σπούδασε στο τμήμα Φαρμακευτικής στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Κατά τη διάρκεια των σπουδών της απασχολήθηκε σε ιδιωτικά, αλλά και φαρμακεία δημόσιων νοσοκομείων. Με την ολοκλήρωση των σπουδών της, παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο School of Pharmacy στο University of Edinburgh.To 2010 ολοκλήρωσε τα Ομοιοπαθητικά Μαθήματα από την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟΙ).

Η γέννηση της κόρης της, η εμπειρία της εγκυμοσύνης, ο τοκετός , ο θηλασμός και ο μετασχηματισμός της οικογένειας της την οδήγησε σε νέες αναζητήσεις σχετικά με την περιγεννητική φροντίδα , τα βρέφη , τα παιδιά και την γονεϊκότητα. Παρακολούθησε επαγγελματικά σεμινάρια θηλασμού, ενώ ταυτόχρονα προσέφερε εθελοντικά συμβουλές θηλασμού στο Αττικόν Νοσοκομείο. Το 2015 απέκτησε την πιστοποίησή της ως Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC , και ξεκίνησε βοηθώντας εγκύους και θηλάζουσες μητέρες κατ’οίκον.

Το 2016 παρακολούθησε τα σεμινάρια περιγεννητικής και την Εκπαίδευση Βοηθών Μητρότητας (Birth/Postpartum Doula) από τον Σύλλογο Βοηθών Μητρότητας Ελλάδος. Και το 2017 πιστοποιήθηκε ως Εκπαιδεύτρια Γονέων  Attached At The Heart.

Το 2016 συν-δημιούργησε τον “Κύκλο”, ένα κέντρο υποστήριξης γυναικών, μητρότητας, θηλασμού και γονεϊκότητας. Υποστηρίζοντας γυναίκες, γυναίκες που βρίσκονται σε περίοδο σύλληψης, ζευγάρια σε όλη την προγεννητική περίοδο μέσω ομάδων, ατομικών επισκέψεων, δραστηριοτήτων αλλά και των νέων μητέρων και γονέων μέσω ομάδων υποστήριξης γονεϊκότητας, μητρότητας και θηλασμού. Προσφέρει υπηρεσίες συμβούλου θηλασμού, εκπαιδεύτριας γονέων μέσα από ατομικές συνεδρίες, εργαστήρια ενηλίκων, σεμινάρια και ομάδες γονέων.

Το 2018 απέκτησε το δεύτερο παιδί της και τον Μάρτιο του 2020 ξεκίνησε τις σπουδές της στο Parent Coaching.

Στόχος είναι η στήριξη της οικογένειας, η ενδυνάμωση της γυναίκας και του άντρα στον νέο τους ρόλο και στις συνεχόμενες αλλαγές, αλλά και η ανατροφή των παιδιών σε ένα περιβάλλον αγάπης , σύνδεσης, ασφάλειας και σεβασμού.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *