Δήμητρα Γούναρη – Parent Coach- Θεσ/νίκη

M: 6942292749

E: parentcoach@dgounari.com

W: https://dgounari.com

F: Dimitra Gounari – Parent Coach / Υποστήριξη και ενδυνάμωση γονέων

H Δήμητρα είναι Parent Coach και παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και ενδυνάμωσης γονέων (οnline / τηλεφωνική / δια ζώσης υποστήριξη).  Είναι πιστοποιημένη σύμβουλος υποστήριξης γονέων  από το Parent Coaching Institution σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Pacific University of Seattle. Επίσης είναι πιστοποιημένη Attachment Parenting Educator από το Attachment Parenting International. Παράλληλα έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τις αναπτυξιακές ανάγκες παιδιών και εφήβων.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία. Μετά από πολυετή εμπειρία σε ερευνητικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα επέλεξε συνειδητά να πραγματοποιήσει μια επαγγελματική στροφή και να αφοσιωθεί σε αυτό που την εκφράζει περισσότερο και εκείνη αισθάνεται πιο πλήρης και δημιουργική, την υποστήριξη γονέων.

Μέσω του parent coaching, η Δήμητρα, υποστηρίζει τις καθημερινές προκλήσεις των γονιών και παρέχει πληροφορίες και στρατηγικές που διευκολύνουν και προωθούν την επικοινωνία με τα παιδιά. Η Δήμητρα ελπίζει μέσω της συμβολής της να φωτίσει με δημιουργικό τρόπο την πραγματικότητα των γονιών και να λειτουργήσει ως καταλύτης των αλλαγών της ζωής τους για να απολαύσουν τη γονεικότητα, με ότι θετικό αντίκτυπο έχει αυτό σε όλο το σύστημα της οικογένειάς τους.

Για εκείνη, το να υποστηρίζει γονείς και να τους ενδυναμώνει ώστε να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις τους  είναι ένα κομμάτι μιας αλυσίδας για την αλλαγή που θέλουμε στη ζωή μας στα παιδιά μας και στην κοινωνία!

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *