Ειρήνη- Αθηνά Αβραμίδου, Μαία Θεσ/νίκη

Ειρήνη-Αθηνά Αβραμίδου

Μαία Θεσσαλονίκη

τηλ. 6942613197

email: ireneavramidou@gmail.com

Fb: Irene Athina Avramidou

Η Ειρήνη γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το τμήμα Μαιευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 2004, πού ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της. Πήρε την απόφαση από νωρίς να δουλέψει ως ελεύθερη επαγγελματίας Μαία, αρχικά προετοιμάζοντας ζευγάρια για τον τοκετό τους και αργότερα συνοδεύοντας τα στη γέννα είτε στη κλινική είτε στο σπίτι. Η αγάπη της για τις μητέρες και τα μωρά τους την οδήγησε στο να εκπαιδευτεί πάνω στο φυσικό τοκετό και τον τοκετό στο σπίτι, δηλαδή τον τοκετό χωρίς παρεμβάσεις.

Παρακολούθησε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό σχετικά με το φυσικό τοκετό, το φυσιολογικό τοκετό μετά απο καισαρική (VBAC), τον τοκετό στο νερό, τον τοκετό στο σπίτι, τις πρώτες βοήθειες σε νεογνά και το μητρικό θηλασμό. Παράλληλα ολοκλήρωσε μετεκπαίδευση στην “Προγεννητική Ψυχολογία” στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασάζ ΙΑΙΜ, Βρεφικής Υοga Birthlight και KG Hypnobirthing. Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο τμήμα Μαιευτικής των ΤΕΙ Αθήνας στο Π.Μ.Σ. “Προηγμένη και Τεκμηριωμένη Μαιευτική φροντίδα”. Συν – ιδρύτρια του κέντρου μαιευτικής φροντίδας «Midwives» που λειτουργεί από το 2016.

Το 2018 έγινε για πρώτη φορά μαμά γεννώντας στο σπίτι την κόρη της. Σκοπός της είναι να προσφέρει ενημέρωση, υποστήριξη και βοήθεια σε ζευγάρια, έτσι ώστε να βιώσουν μια όμορφη, ενδυναμωτική και ξεχωριστή εμπειρία τοκετού, παρέχοντας μαιευτική φροντίδα με ασφάλεια και σεβασμό στις μητέρες και τα νεογέννητα τους.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *