Ελένη Τσιμήγκα -Πάτρα

Ελένη Τσιμήγκα

Συμβούλος Ψυχικής Υγείας, Σύμβουλος Γονεϊκότητας, Πάτρα

Ατομικές συνεδρίες, δια ζώσης, online, τηλεφωνικές.

Ομάδες γονέων

Μ: 6947072492

Ε: etsimiga@gmail.com
Η Ελένη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και συντονίζει εκπαιδευτικές ομάδες γονέων. 
Είναι πιστοποιημένη Attached at the heart, Parent Educator από την Attachment Parenting International, Parent Effective Training, Parent Educator από την Gordon Hellas και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ΜΑ στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του Sheffield. 
Το πρώτο της πτυχίο είναι στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο Κολέγιο Θεσσαλονίκης και έχει εργασιακή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και του marketing. Μετά τη γέννηση της κόρης της, επέλεξε να αφήσει τη ‘δουλειά γραφείου’ και να ασχοληθεί με τη μητρότητα. To ενδιαφέρον της για αυτήν καθώς και η πεποίθηση πως οι γονείς με τη σωστή υποστήριξη μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά υγιεί που θα γίνουν ενήλικοι ικανοί να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλους, την οδήγησε στο να ασχοληθεί με την υποστήριξη του γονέα παράλληλα με την ατομική συμβουλευτική.
Νιώθει ευλογημένη με όσα μαθαίνει καθημερινά από την κόρη της, η οποία αποτελεί την έμπνευσή της, για να υποστηρίζει ανθρώπους, με όραμα ένα κόσμο με περισσότερη αποδοχή, αγάπη και αλήθεια. 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *