Ελένη Τσιμήγκα -Θεσ/νίκη

Ελένη Τσιμήγκα

Συμβούλος Ψυχικής Υγείας, Σύμβουλος Γονεϊκότητας, Ψυχοθεραπεύτρια, Θεσσαλονίκη

Ατομικές συνεδρίες, δια ζώσης, online, τηλεφωνικές.

Ομάδες γονέων

Μ: 6947072492

Ε: etsimiga@gmail.com
Η Ελένη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια που δουλεύει ατομικά αλλά και συντονίζει εκπαιδευτικές ομάδες γονέων. 
Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γονέων στο Εργαστήριο “Δεσμοί Καρδιάς” από την Attachment Parenting International, εκπαιδεύτρια γονέων στο “Εργαστήριο του Αποτελεσματικού Γονέα” και στα “Υπεροχα Νήπια” από Gordon Hellas, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια ολοκληρώνοντας το 4-ετές εκπαιδευτικό στο ΚΕΣΜΕΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ΜΑ στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του Sheffield. 
Το πρώτο της πτυχίο είναι στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και έχει εργασιακή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και του marketing. Μετά τη γέννηση της κόρης της, επέλεξε να αφήσει τη ‘δουλειά γραφείου’ και να ασχοληθεί με τη μητρότητα. To ενδιαφέρον της για αυτήν καθώς και η πεποίθηση πως οι γονείς με τη σωστή υποστήριξη μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά υγιή που θα γίνουν ενήλικοι ικανοί να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλους, την οδήγησε στο να ασχοληθεί με την υποστήριξη του γονέα παράλληλα με την ατομική συμβουλευτική.
Νιώθει ευλογημένη με όσα μαθαίνει καθημερινά από την κόρη της, η οποία αποτελεί την έμπνευσή της, για να υποστηρίζει ανθρώπους, με όραμα ένα κόσμο με περισσότερη αποδοχή, αγάπη και αλήθεια. 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *