Ζωή Χρήστου- Ζάκυνθος

Ζωή Χρήστου

Κάλβου 139, Ζάκυνθος

Τηλ.επικ. 6936711801,2695104315

christou.zoi@yahoo.com

fb :ΖωήΧρήστου-Play Therapy Counselling @ZoiChristou.FeelingAndHealing

H Ζωή Χρήστου είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας ΑΠΘ.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MScΜεταπτυχιακό στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του EastLondon.

Είναι ειδικός θεραπευτικού παιχνιδιού από την Play Therapy Greece,μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Παιγνιοθεραπείας (PTI) και του Βρετανικού Οργανισμού Παιγνιοθεραπείας PTUK. Έχει εκπαιδευτεί στο μοντέλο FilialPlayCoaching, ενώ συνεχίζει τις σπουδές της στην παιγνιοθεραπεία ως εκπαιδευόμενη παιγνιοθεραπεύτρια.

Είναι πιστοποιημένη Positive Discipline Parent Educator από το Positive Discipline Association, υποστηρίζοντας τους γονείς συμβουλευτικά μέσω της Θετικής Διαπαιδαγώγησης.

Στα πλαίσια της συνεχόμενης εκπαίδευσης της έχει παρακολουθήσει επιμορφώσεις όπως:

  • Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,
  • Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης «Κλινική Εκπαίδευση στην Ψυχική Υγεία» από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,
  • Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στην Εκπαίδευση Ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
  • Σεμινάριο: «Η Αναγνώριση των Συναισθημάτων των Παιδιών –Εν συναίσθηση » από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ.α.

Έχει συνεργαστεί με τα Παιδικά Χωριά SOS και συγκεκριμένα με το Κέντρο Στήριξης Οικογένειας. Στη Θεσσαλονίκη είχε συνεργαστεί με ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και με λογοθεραπευτικό κέντρο.Έχει  εργαστεί ως ψυχολόγος σε ΚδαπμεΑ  και ως αναπληρώτρια ψυχολόγος σε σχολείο.

Πλέον ζει στη Ζάκυνθο όπου και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο παρέχοντας υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *