Ηλιάννα Πεσσάρη

ΠΕΣΣΑΡΗ ΗΛΙΑΝΝΑ

SONY DSC

Τηλέφωνο / κινητό 215 5 051995 / 693 8 165 911

E-mail iliannapessaris@gmail.com

Η Ηλιάννα είναι ψυχολόγος- ψυχοδραματίστρια,  απόφοιτη του τμήματος Φ.Π.Ψ. Πρόγραμμα Ψυχολογίας, στη Φιλοσοφική σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2009). Έχει ειδικευτεί στο κλασικό Ψυχόδραμα του Moreno (2009-2013) στο Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (Ψ.Υ.Κ.Α.Π.) με κύριο εκπαιδευτή και επόπτη τον Κωνσταντίνο Λέτσιο.

Από το 2010 έως σήμερα, εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχολόγος κάνοντας ατομικές συνεδρίες, συντονίζει ομάδες ψυχοδράματος ιδιωτικά και σε συνεργασία με διάφορα πλαίσια, (ομάδα ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας, ομάδες ασθενών με καρκίνο, κ.α.), οργανώνει εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης, και δουλεύει με ενήλικες, εφήβους, ζευγάρια και γονείς. Από το 2014 ξεκίνησε τη λειτουργία του Χώρου Ψυχοθεραπείας και Ψυχοδράματος, Προσωπική Ανάπτυξη.

Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε στο Playback Theatre- αυτοσχέδιο θέατρο– μέσα από τη συμμετοχή της στον θίασο “PlaybackGround”, ως ενεργό μέλος για τέσσερα χρόνια. Από το 2012, εκπαιδεύει ομάδες στην μέθοδο του playback. Από το 2016 έως σήμερα συντονίζει την ομάδα playback theatre «ΑνωΝήμα», η οποία έχει μία ενεργή πορεία και πραγματοποιεί συχνές παραστάσεις.

Είναι μέλος του δικτύου συνεργατών της Attachment Parenting Hellas, στηρίζοντας τόσο στη ζωή της όσο και στην δουλειά της την φιλοσοφία αυτή και εφαρμόζοντας την τόσο με γονείς που έχουν παιδιά όλων των ηλικιών, όσο και με ενήλικες που θέλουν να δουν και να φροντίσουν το παιδί που υπάρχει μέσα τους.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *