Κατερίνα Γάτου-βοηθός μητρότητας

Κατερίνα Γάτου

Εθνάρχου Μακαρίου 13, Ηλιούπολη

Επικοινωνία:6930938514, katerinagatou@gmail.com

Η Κατερίνα Γάτου είναι Βοηθός Μητρότητας Τοκετού και Λοχείας και αγαπά να προετοιμάζει ζευγάρια και νέους γονείς πάντα με γνώμονα το attachment parenting. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ IAIM και διδάσκει prenatal, baby και toddler yoga (Birthlight).

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πειραιώς και με πολυετή εμπειρία στα τραπεζικά επέλεξε να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο στρωμένο με συναίσθημα και αγάπη, πλημμυρισμένο με βρεφικά γέλια και ευτυχισμένες μαμάδες. Μέσα από τη δική της εμπειρία στη μητρότητα, καθώς είναι μητέρα δύο αγοριών, και ακούγοντας τις ανάγκες των γυναικών στο ταξίδι αυτό εμπνεύστηκε και δημιούργησε το Tiny Feet Big Steps με δραστηριότητες για βρέφη αλλά και με υποστήριξη των μαμάδων. Μέσω του προγράμματος έχει στόχο να εμφυσήσει τις αρχές του attachment parenting και να ενισχύσει το μητρικό ένστικτο που κατακλύζεται από κανόνες και καλούπια.

Το στούντιο Two hearts-Before birth till parenthood που έχει δημιουργήσει φιλοξενεί ομαδικές συναντήσεις, δημιουργικές δράσεις και σεμινάρια.

Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *