Μαρία Κυδωνάκη- Ψ- Ηράκλειο Κρήτης

Έβανς 69, Ηράκλειο Κρήτης

kidonakim@gmail.com

Η Μαρία Χ .Κυδωνάκη σπούδασε Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Έπειτα, έζησε στο Βόλο, όπου εργάστηκε με έφηβους και ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και τις οικογένειες τους (ΚΕ.ΘΕ.Α ,2007-2012).

έχει εκπαίδευτεί στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική κατακτώντας τον τίτλο Pg Diploma in Person Centered Counselling από το University of Strathclyde(Κ.Ε.Π.Π,2009-2012) . Aπό τον Φεβρουάριο του 2013 έως και σήμερα εκπαιδεύεται ως Θεραπεύτρια Ζευγαριών στην Συναισθηματικά Εστιασμένη Θεραπεία (Εmotionally Focused Couples Therapy).

Είναι πιστοποιημένη Attached At The Heart Parent Educator και επίσημος συνεργάτης του δικτύου Attachment Parenting Hellas

Eίναι τακτικό μελος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Ζει στην Κρήτη και εργάζεται ιδιωτικά στο Ηράκλειο παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας ατομικά, σε ζευγάρια και σε ομάδες.

Συνεργάζεται με Το Κέντρο Προγεννητικής Φροντίδας “Εν Κυήσει’, στηρίζοντας ζευγάρια κατα την περίοδο της κύησης ,του τοκετού και της λοχείας και διοργανώντας σεμινάρια για γονείς .

Με γνώμονα τον άνθρωπο και πίστη στις δυνατότητες του ,ονειρεύεται να έχει ενέργεια και υγεία ,ώστε να μπορεί να στηρίζει τους συνανθρώπους της και να προσφέρει ,μέσα από την εργασία της, ένα διευκολυντικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορούν να αναπτύσσονται σαν μοναδικές προσωπικότητες.

Είναι παντρεμένη με τον Μάνο και έχουν αποκτήσει ένα γιο .Τον αναθρέφουν με τις αρχές του attachment parenting και νιώθει ευλογημένη για την σχέση με τον γιό της και τα όσα μαθαίνει από τον ίδιο κάθε μέρα…

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *