Μαργαρίτα Σέγκου- Ομοιοπαθητικός

Μαργαρίτα Σέγκου ,

Ομοιοπαθητικός, BSc (Hons)Homeopathic Medicine,  P.G.Cert. Homeopathy

Πολυτεχνείου 39, Νέο Ηράκλειο Αττικής, T.K. 141 21

Website: homeopathycare.gr

Skype: margaritasegkou

Fb: Ομοιοπαθητική για Όλους

Η Μαργαρίτα Σέγκου είναι Ομοιοπαθητικός. Εφαρμόζοντας αυτή την ανθρωποκεντρική  θεραπευτική προσέγγιση στοχεύει στην ενδυνάμωση και εξισορρόπηση  του ανθρώπου, κάθε ηλικίας, σε επίπεδο σωματικό -ψυχικό και κοινωνικό.

Απόφοιτη του University of Central Lancashire, ένα απο τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας στον χώρο της Υγείας, με πτυχίο στην Ομοιοπαθητική Ιατρική  BSc(Hons) Homeopathic Medicine και με μεταεκπαίδευση P.G.Cert in Homeopathy.

Στη πτυχιακή της μελέτη εστιάστηκε στο ζήτημα της απεξάρτησης απο τα οπιούχα φάρμακα (Μ.Μ.Τ.). και στην μεταεκπαίδευσή της  εφάρμοσε κλινικά την ομοιοπαθητική επιστημολογία επιτυχώς. Εντρύφησε στο ψυχικό τραύμα το οποίο συσχετίστηκε με την χρήση ουσιών.

Στην πορεία της επαγγελματικής πρακτικής της αντιμετώπισε το τραύμα (ψυχικό-σωματικό) και στο χώρο της γυναικολογίας-μαιευτικής. Υποστήριξε εκατοντάδες γυναίκες και βρέφη με ομοιοπαθητικές αγωγές για τη σωματική και ψυχική τους αποκατάσταση απο βίαιες παρεμβάσεις που βιώσαν κατά τη διάρκεια τοκετών εντός νοσοκομειακών μονάδων της χώρας μας, ενισχύωντας έτσι όχι μόνο τα άτομα ως μονάδες αλλά και τον δεσμό μητέρας νεογνού/βρέφους.

Η ίδια είναι βιολογική μητέρα δύο παιδιών, τα οποία γέννησε και γαλούχησε σε σύμπνοια με τις αρχές θεώρησης του Attachment Parenting Hellas. 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *