Μιράντα Βαφειάδου- Χανιά

Μιράντα Βαφειάδου- Χανιά

Πέτρωφ 48, Χανιά Κρήτης

Τηλ. 6973974406

miranda_vaf@hotmail.com

Η Μιράντα είναι αδειούχος ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ το 2002.

Από το 2010 εργάζεται ιδιωτικά ασκώντας Συνθετική Συμβουλευτική Ενηλίκων και Συμβουλευτική Γονέων. Η προσέγγισή της βασίζεται στην προσωποκεντρική και συστημική θεωρία και πράξη της συμβουλευτικής, αξιοποιώντας κατά περίπτωση, τεχνικές της γνωστικής συμπεριφορικής προσέγγισης.

΄Εχει φοιτήσει στο Postgraduate Diploma in Integrative Counselling and Psychotherapy University of Roehampton, Surrey, London (2004-5) και μετεκπαιδευτεί στο ίδιο πανεπιστήμιο και λάβει το δίπλωμα στο πρόγραμμα “Arts for Change” στην υποστήριξη της ανάπτυξης των παιδιών μέσω τεχνών και παιχνιδιού.

Έχει εκπαιδευτεί στη Συστημική-Οικογενειακή Θεραπεία με τον Αχιλλέα Προκοπίου κατά τα έτη 2002-2004, 2005-2006, στο Ιατρείο Οικογένειας του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Χανίων.

Επιπλέον έχει παρακολουθήσει το βιωματικό σεμινάριο του Thomas Gordon “Parent Effectiveness Training” (2010).

Επί σειρά ετών συνεργάστηκε με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης ως εκπαιδεύτρια Ενηλίκων στις Σχολές Γονέων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στο νομό Χανίων (510 ώρες, 2005-2014).

Από το 2009 εώς σήμερα εργάζεται στο κέντρο αποκατάστασης Ολύμπιον Χανίων ως ψυχολόγος αποκατάστασης νευρολογικών ασθενών και στη συμβουλευτική στήριξη των οικογενειών τους.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ψυχολόγων Ν. Χανίων.

Εργάζεται στην ελληική και στην αγγλική γλώσσα.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *