Μπία Βρεττού

http://www.beachild.gr/

https://www.facebook.com/vrettoumpia

Η Μπία Βρεττού είναι δημιουργός της σελίδας beachild.

Είναι παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας και έχει εργαστεί μια δεκαετία σε ιδιωτικό κέντρο προσχολικής αγωγής στο τμήμα των Προνηπίων. Ακόμη έχει οργανώσει δράσεις φιλαναγνωσίας στην παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου Χαλανδρίου «Μίμης Βασιλόπουλος» .

Της αρέσει να επιμορφώνεται σχετικά με το αντικείμενο της και για το λόγο αυτό παρακολουθεί πληθώρα σεμιναρίων σχετικά με το βιβλίο, την τέχνη, το θεατρικό παιχνίδι, Mindfulness, θεραπεία μέσω τέχνης και κλινική ψυχολογία παιδιού και εφήβου.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γονέων από την Attachment Parenting International και συνεργάτης της APH.

Έχει περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις στην Ελληνική Mensa, ενώ υπήρξε και μέλος της για δύο χρονιές .

Το 2015 γέννησε την πρώτη της κόρη και θέλησε να την ακολουθήσει σε αυτό το μαγικό ταξίδι μένοντας σπίτι μαζί της . Το 2018 η ανάγκη της για δημιουργία την οδήγησε να φτιάξει μια ιστοσελίδα με δραστηριότητες για παιδιά. Παράλληλα ανέβασε σχετικές σελίδες στο facebook , Instagram , pinterest τις οποίες και διαχειρίζεται . Τελευταία προσθήκη το κανάλι στο youtube στο οποίο μπορείτε να βρείτε βίντεο μικρής διάρκειας που απευθύνονται σε παιδιά με στόχο την αλληλεπίδραση αλλά και τους φροντιστές δίνοντας τους ιδέες για δημιουργικές δραστηριότητες . Ακόμα έχει φτιάξει βίντεο με μικρές ιστορίες για παιδιά όπως την ιστορία του Κορωνοϊού και μια ιστορία γεμάτη συναισθήματα . Το όνομα της σελίδας μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν homade.gr ενώ πλέον μπορείτε να τη βρείτε στη διεύθυνση beachild.gr.

Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία , να ράβει και να μαγειρεύει.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *