Νατάσσα Γιαννακάκη-Θεσ/νίκη

Νατάσα Γιαννακάκη | Σύμβουλος ύπνου παιδιών & ενηλίκων – Θεσσαλονίκη www.ournest.gr hello@ournest.gr Fb: https://www.facebook.com/ournestsleep/ Ig: https://www.instagram.com/ournest_sleep/

Η Νατάσα είναι Σύμβουλος ύπνου παιδιών & ενηλίκων και παρέχει wellness & trauma informed, attachment focused υπηρεσίες (διαδικτυακά και δια ζώσης) σε οικογενειακά συστήματα/ άτομα που επιθυμούν να ενημερωθούν για τον βιολογικά φυσιολογικό ύπνο και θέλουν να βελτιώσουν τον ύπνο τους.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα ΤΕΦΑΑ και δούλεψε για πάνω από δέκα χρόνια σαν δασκάλα γιόγκα και πιλάτες, με τη γέννηση του γιού της άνοιξε ένας νέος κόσμος, αυτός της γονεϊκότητας με τις προκλήσεις και τις απολαύσεις του. Αποφάσισε να εκπαιδευτεί στα προγράμματα “Holistic Pregnancy & Child Sleep Certification Program” καθώς και στο “Integrative Adult Sleep Coach Certification Program” του International Parenting & Health Institute. Στα πλαίσια της επαγγελματικής και της προσωπικής της εξέλιξης, παραμένει ενημερωμένη σχετικά με τα νέα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στα συγκεκριμένα πεδία ενδιαφέροντος και παρακολουθεί σεμινάρια και εκπαιδεύσεις όπως “Διαχείριση Συναισθηματικού, Ψυχικού Τραύματος” του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, “Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων” του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, “Yoga Therapy for Insomnia & Sleep Recovery” του Yoga Campus κ.α.

Όπως αναφέρει : “Πρόθεσή μου είναι να βρίσκομαι δίπλα στα άτομα/ οικογενειακά συστήματα, παρέχοντας τους τη γνώση και τα κατάλληλα εργαλεία που θα προωθήσουν αποτελεσματικά την βελτιστοποίηση του ύπνου τους και μέσα από τον ποιοτικό ύπνο, θα απολαμβάνουν το μέγιστο δυναμικό τους. Η ειδικότητά μου είναι η ολιστική, εμπεριστατωμένη υποστήριξη ύπνου σε εγκύους, παιδιά και ενήλικες. Είμαι εδώ, με αυθεντικότητα, κατανόηση και ζεστασιά για να υποστηρίξω το δικό σας, μοναδικό ταξίδι.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *