Ξένια Χατζηθωμά- This is Your Parenthood

Ξένια Χατζηθωμά

www.thisisyourparenthood.com

Mail: xenia@thisisyourparenthood.com

Ελληνίδα γεννημένη και μεγαλωμένη στο Μόντρεαλ του Καναδά, η Ξένια είναι πιστοποιημένη Βοηθός Μητρότητας-Λοχείας, Σύμβουλος Θηλασμού (Childbirth International), και ιδρύτρια του “This is Your Parenthood”, ένα νέο κέντρο περιγεννητικής υποστήριξης γονεϊκότητας.

Η Ξένια εργάστηκε τα τελευταία 15 χρόνια στην Αθήνα, στον τομέα του Μάρκετινγκ. Συγκεκριμένα συνεργάστηκε με διεθνείς εταιρείες ως CRM Strategy Director με σκοπό να ανακαλύπτει ‘consumer insights’ και να εκπαιδεύει ομάδες για τις πρακτικές και συναισθηματικές αλλαγές που βιώνουν οι γυναίκες σε σημαντικές στιγμές κατά την πορεία τους προς και κατά την διάρκεια της μητρότητας.

Η ίδια έγινε μαμά για πρώτη φορά το 2012, και συνειδητοποίησε νωρίς κατά τη διάρκεια της πρώτης της επιλόχειας εμπειρίας πόσο ελάχιστα ενημερωμένες είναι οι γυναίκες για τη βιολογική και τη συναισθηματική μετάβαση που επέρχεται με τη μητρότητα.

Αυτό που πρωτοξεκίνησε σαν μία απλή ιδέα μετατράπηκε σε ένα σοβαρό εγχείρημα και έτσι αποφάσισε μετά τον ερχομό του δεύτερου γιού της να γίνει Βοηθός Μητρότητας Λοχείας και Σύμβουλος Θηλασμού, ώστε να μπορέσει να παρέχει την εκπαίδευση και την υποστήριξή που αξίζει κάθε γυναίκα να έχει. Με τον ερχομό της κόρης της το 2016, και έχοντας παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια ως γονέας και επαγγελματίας περιγεννητικής φροντίδας, της έγινε ξεκάθαρο ότι ήταν ώρα αυτό της το όραμα να γίνει πραγματικότητα.

Μέσα από το «This is Your Parenthood», σκοπός της είναι να παρέχει υποστήριξη, με ενσυναίσθηση και χωρίς επίκριση, τόσο σε μητέρες όσο και σε πατέρες, σε αυτό που βιώνουν κατά τη μετάβαση τους προς τη γονεϊκότητα. Μέσα από σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, και προσωπική υποστήριξη, η Ξένια επιμορφώνει, ενδυναμώνει και υποστηρίζει οικογένειες από την εγκυμοσύνη προς τη γονεϊκότητα.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *