Ουρανία Κωνσταντάτου-Σύμβουλος Θηλασμού

Ουρανία Κωνσταντάτου

constantatou@hotmail.com, 

τηλ 6981163190, Πειραιάς

Η Ουρανία σπούδασε και εργάστηκε στον χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων.  Μέσα από τη  την μητρότητα αποφάσισε να επιλέξει μια διαφορετική κατεύθυνση, αυτή του χώρου της περιγεννητικής φροντίδας. 

  Αρχικά ως εθελόντρια σύμβουλος θηλασμού στην La Leche League Greece εκπαιδεύτηκε και συνεχίζει να εκπαιδεύεται, αποκτώντας πολυετή εμπειρία στο να ακούει και να υποστηρίζει τις  ανάγκες των μητέρων για  να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με  στοργική καθοδήγηση, σεβόμενη τις επιλογές και την μοναδικότητα της κάθε οικογένειας. 

Συνεχίζοντας  να βελτιώνεται σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μέσω της εκπαίδευσης και της γνώσης, ξεκίνησε την φοίτηση στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα Μαιευτικής καθώς και στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Παγκόσμια Υγεία –Ιατρική Καταστροφών» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Παράλληλα πιστοποιήθηκε ως Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC. 

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων προκειμένου να υποστηρίζει τους νέους γονείς και την μητέρα αποτελεσματικότερα και πληρέστερα, έχοντας ολοκληρώσει πρόγραμμα επιμόρφωσης «Ανάπτυξης και Συντονισμού Ομάδων Εκπαίδευσης Γονέων» του ΕΚΠΑ, «Μαθησιακές Δυσκολίες: Θεωρία και Πράξη» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, πτυχίο β. Νοσηλευτικής Μαιευτικής, πιστοποίηση BLSO (Basic Life Support in Obstetrics), πιστοποίηση για την προσέγγιση Baby Led Weaning από την Gill Rapley και ολοκλήρωσε την εκπαίδευση Βοηθών Μητρότητας. 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *