Πάρις Δαμάσκου

Άνδρου 5, Κυψέλη

Τηλ. 6982995125

parisdamaskou@gmail.com

Η Πάρις Δαμάσκου είναι Ψυχολόγος, απόφοιτος του University of Central Lancashire και εκπαιδευμένη στην Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία απ’το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει, επίσης, ειδικευτεί ως Εκπαιδευτής Γονέων στο Attachment Theory (Θεωρία του Δεσμού) από την Attachment Parenting International και είναι επιστημονικός συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas.

Οι πρώτες της σπουδές είναι στην Ιστορία, Αρχαιολογία και Διαχείριση Πολιτισμικών Αγαθών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και οι επόμενες στην Υποκριτική στη Δραματική Σχολή “ΕΜΠΡΟΣ”. Το 2016 δημιούργησε τη δική της start-up οργάνωσης και εμψύχωσης παιδικών εκδηλώσεων “Let’s Be Unicorns”, έχοντας ως προσεγγιστικό εργαλείο εμψύχωσης διαμορφωμένο μέσα από το πρίσμα του Attachment Theory. Αργότερα, δόμησε το εργαστήριο “Drag For Kids”, όπου έπειτα από ψυχοεκπαίδευση των συμμετεχόντων drag performers στις βασικές αρχές του ΑΡ, προσφέρανε στον χώρο του Atopos CVC στους κόλπους του installation “FLUFFY” της καλλιτέχνιδος Αντιγόνης Τσαγκαροπούλου, ένα δημιουργικό εργαστήριο απευθυνόμενο σε παιδιά 4-9 ετών και των συνοδών τους την εμπειρία του drag art, των συμβολισμών του, των εννοιών της αυτοέκφρασης, της δημιουργίας μιας περσόνας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στον αυτοπροσδιορισμό, στην αποδοχή της μοναδικότητας κάθε ατόμου, όπως και στην έννοια της οικολογικής συνείδησης κατά τη δημιουργία κουστουμιών με ανακυκλώσιμα υλικά.

Κατέχοντας μια πληθώρα γνώσεων και εμπειριών, σε φαινομενικά διαφορετικούς τομείς, αλλά ταυτόσημων στον παρονομαστή τους, τουλάχιστον όπως τους αντιλαμβάνεται η ίδια, η αγάπη, το ενδιαφέρον και η διάθεση φροντιστικότητας για τον Άνθρωπο την οδήγησαν στο να ανοίξει το δικό της γραφείο παροχής Συμβουλευτικής Ψυχοθεραπείας.

Στον χώρο της είναι αποδεκτά όλα τα άτομα, μηδενός εξαιρουμένου, τα οποία αντιμετωπίζονται με το σεβασμό και την αποδοχή που αξίζει σε όλα.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *