ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΖΙΒΑ

 

Αθήνα: Μαιάνδρου 11, Ιλίσια (Μιχαλακοπούλου, Έναντι Crown Plaza.  Μετρό Μεγάρου Μουσικής)
Τηλ. 216 7007298 Κινήτο: 6945 420413
Πόρτο Ράφτη: Αρτέμιδος & Κωστή  Τηλ.6959 240428
E-mail: voulatziva78@yahoo.com

Η Παρασκευή είναι Ψυχολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει μετεκπαιδευθεί στη «Συστημική Συμβουλευτική και Εμψύχωση» στο «Κέντρο Ψυχολογικών Εφαρμογών» και έχει επίσης ολοκληρώσει το τετραετές «Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Θεραπεία» στο «Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων». Εκτός από τις βασικές της σπουδές έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια ψυχολογίας εμπλουτίζοντας διαρκώς τις γνώσεις της στο αντικείμενό της.
Στην ιδιωτική της πρακτική διεξάγει ψυχοθεραπευτικές και συμβουλευτικές συνεδρίες σε άτομα, ζεύγη και οικογένειες. Επίσης οργανώνει και διεξάγει κύκλους σεμιναρίων που αφορούν στη Συμβουλευτική Γονέων.
Έχει εργαστεί σε σχολεία όπου έχει ασχοληθεί με τη συμβουλευτική παιδιών και γονέων και διεξάγει επίσης σεμινάρια ευαισθητοποιήσης και πρόληψης σε γονείς σε παιδικούς σταθμούς.  Επίσης έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε προγράμματα πρόληψης του ΚΕ.ΘΕ.Α και των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *