Πετρούλα Δημητροπούλου- Πόρτο Ράφτη

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

Διεύθυνση: Ορτανσίας Τ.Θ 429, Πόρτο Ράφτη

Τηλέφωνο: 6937216290

Email: petroula.dim@gmail.com

https://www.facebook.com/Dimitropouloupetroula/

Η Δημητροπούλου Πετρούλα είναι ψυχολόγος και παιδαγωγός και διατηρεί κέντρο ειδικών θεραπειών στο Πόρτο Ράφτη, στο οποίο, με τη συνεργασία και άλλων ειδικοτήτων ψυχικής υγείας, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης σε γονείς και παιδιά, ειδική διαπαιδαγώγηση, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ομάδες κοινωνικών δεξιοτήτων, ομάδες γονέων κ.α. Παράλληλα, παρέχει εποπτεία σε τελειόφοιτους τμημάτων ψυχολογίας. Επιπλέον, συνεργάζεται με ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς της ευρύτερης περιοχής υλοποιώντας ομάδες γονέων.

  • Το 2001 αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το 2012 αποφοίτησε από το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Ειδικεύτηκε στην ειδική αγωγή ατόμων με αναπτυξιακές, μαθησιακές κ.α δυσκολίες, στη συμβουλευτική υποστήριξη παιδιών και ενηλίκων σε φορείς όπως το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Εταιρία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου κ.α.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

  • Από το 2001 έως το 2011 εργάστηκε σε φορείς ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής (Σύλλογος γονέων και φίλων ΑΜΕΑ «Το Εργαστήρι», Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. κ.α.) ως ψυχολόγος ατόμων με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, νοητική υστέρηση, αναπτυξιακές διαταραχές κ.α.
  • Από το 2012 εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας, ενώ το 2013 ίδρυσε στο Πόρτο Ράφτη το κέντρο ειδικών θεραπειών «Κέντρο Στήριξης Παιδιών & Ενηλίκων»

Η Πετρούλα είναι μητέρα 3 παιδιών.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *