Ρούλα Κωνσταντάρα- Αγρίνιο

Κωνσταντάρα Σπυριδούλα

Το δεντράκι της αγάπης – Αγρίνιο

Επικοινωνία: 6948949742, konstantararoula@yahoo.gr

Η Κωνσταντάρα Σπυριδούλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Είναι Παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Έχει ολοκληρώσει εξειδικευμένα προγράμματα στη Συμβουλευτική γονέων και Συμβουλευτική παρέμβαση σε παιδιά νηπιακής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Επιπλέον έχει εκπαιδευτεί στο Τρέφοντας τον παιδικό νου (εκπαίδευση γονέων και παιδιών στην κατανόηση του εγκεφάλου και στην εφαρμογή τεχνικών στήριξης της ανάπτυξης του).

Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασάζ ΙΑΙΜ, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων Attached at the Heart, Επίσημη συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas και έχει επίσης εκπαιδευτεί στο πρόγραμμα Tiny Feet Big Steps- δραστηριότητες για μωρά και νήπια.

Από το 2014 έχει δημιουργήσει το δεντράκι της αγάπης ένα χώρο φτιαγμένο με αγάπη και φιλοξενεί δραστηριότητες για γονείς και βρέφη, εργαστήρια για παιδιά, σεμινάρια για παιδαγωγούς και συναντήσεις γονέων.

Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός αγοριού που ανατρέφει σύμφωνα με τις αρχές και τη φιλοσοφία του Attachment Parenting.

Μετά την εμπειρία της εγκυμοσύνης και της γέννησης του γιού της αναγεννήθηκαν νέες αναζητήσεις που αφορούν τη συναισθηματική φροντίδα της μαμάς και του μωρού.

Στόχος της είναι να παρέχει υποστήριξη με ενσυναίσθηση και εμψύχωση στο ταξίδι της γονεϊκότητας.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *