Φανή Τζίκα -Τρίκαλα

Φανή Τζίκα

Ασκληπιού & Ομήρου 1, Τρίκαλα

Τηλέφωνο: 24310 36426

Web site: www.fanitzika.gr

 Η Φανή Τζίκα είναι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια  και Οικογενειακή θεραπεύτρια. Ολοκλήρωσε τις σπουδές στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Ειδικεύτηκε για τέσσερα χρόνια στη Συστημική – Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Η εκπαίδευση στο Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής Ψυχοθεραπείας έγινε μέσω θεωρητικής κατάρτισης, πρακτικής άσκησης και εποπτείας.

Εργάστηκε ως ψυχολόγος στην Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Ν. Τρικάλων, του προγράμματος “Ψυχαργώς” για πέντε χρόνια και απασχολήθηκε στο Κέντρο Πρόληψης Ν. Τρικάλων.

Ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Κατάρτισης Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας για το φαινόμενο του «εθισμού» των εφήβων στο Διαδίκτυο καθώς και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου, στα πλαίσια του Προγράμματος «Αριάδνη», του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει τον ρόλο της εκπαιδεύτριας στις Σχολές Γονέων της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που υλοποιούνται σε σχολεία του Νομού Τρικάλων.

Ακόμη είναι Σύμβουλος EAP και Μέλος του Πανελλαδικού Δικτύου της Hellas EAP (Πάροχος Employee Assistance Programs).

Επίσης βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία επιμόρφωσης και αναζήτησης θεμάτων σχετικών με την ψυχοθεραπεία και την ανθρώπινη αλληλεπίδραση.

Στην παρούσα φάση εργάζεται στο ιδιωτικό της γραφείο παρέχοντας υπηρεσίες ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *