Χριστίνα Γκίκα- Parent Coach- Κως

Επικοινωνία : 6945562834

Email: christinagika@parentcoaching.info

Skype: christinagika

Fb: Parent Coaching – Christina Gika

Ατομικές συνεδρίες online/τηλεφωνικά | Ομάδες εκπαίδευσης γονέων μέσω skype | Ατομικές συνεδρίες ζευγαριών μέσω skype | Ομάδες υποστήριξης γονέων μέσω skype

Η Χριστίνα είναι πιστοποιημένη Parent Coach από το Parent Coaching Institute της Αμερικής, πιστοποιημένη Positive Discipline Parent Educator από το Positive Discipline Association, και έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια Παιγνιοθεραπείας στην Αγγλία και στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Παράλληλα είναι Instructor στο Parent Coaching Institute, διδάσκοντας το μοντέλο του Parent Coaching σε εκπαιδευτικούς, συμβούλους, γονείς και ειδικούς στον τομέα της ανατροφής και της διαπαιδαγώγησης.

To Parent Coaching είναι ένα νέο μοντέλο υποστήριξης γονέων με βάση τη Θετική Ψυχολογία και τη προσωποκεντρική προσέγγιση. Προσφέρει προσωποποιημένη και εξατομικεύμενη στήριξη του γονέα ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του. Ο γονέας μαθαίνει στρατηγικές και αποκτά εργαλεία που προωθούν την υγιή ανάπτυξη του παιδιού και ενισχύουν την μοναδική δυναμική της οικογένειας, του περιβάλλοντος της και του παιδιού.

Η Χριστίνα μαζί με τους γονείς βρίσκει λύσεις που θα τους βοηθήσουν  να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις τους και θα αρχίσουν να νιώθουν εμπιστοσύνη, χαρά και ευκολία στο γονεϊκό τους ρόλο.

Είναι επίσης μαμά ενός εξάχρονου αγοριού που την έχει βοηθήσει τόσο πολύ να αναπτυχθεί σαν άνθρωπος και να ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό της. Δουλεύει με ομάδες γονέων και γονείς προσωπικά εδώ και έξι χρόνια και κάθε φορά που βλέπει γονείς να χαίρονται τις σχέσεις τους με τα παιδιά τους και να προχωρούν δυναμικά, νιώθει ολοκλήρωση και ευτυχία.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *