Γεωργία Γιαννακοπούλου- Ιωάννινα

Επικοινωνία : mail:giannakopoulo.u@hotmail.com

τηλ:6947008613-2651041595

facebook:Παιδικός Σταθμός -Νηπιαγωγείο Γεωργίας Γιαννακοπούλου.

instagram:gian_nakopoulou

Η Γιαννακοπούλου Γεωργία είναι νηπιαγωγός και ιδιοκτήτρια του ομότιτλου βρεφονηπιακού σταθμού και νηπιαγωγείου, που εδρεύει στα Ιωάννινα. Η ίδια είναι μητέρα δυο παιδιών ,23 και 15 ετών και είναι διευθύντρια του σχολείου και υπεύθυνη του τμήματος του νηπιαγωγείου.

Το σχολείο λειτουργεί από το 1997 εώς και σήμερα και φιλοξενεί παιδιά από 14 μηνών ,εώς 6 ετών .

Έχει κάνει πολλές εκπαιδεύσεις πάνω στο κομμάτι της παιδαγωγικής ,της συμβουλευτικής και των σύγχρονων μεθόδων που λειτουργούν συμπληρωματικά στην ιδιότητα της παιδαγωγού και την βοηθάνε να εξελίσσεται η ίδια και να το σχολείο της, παρέχοντας στους μικρούς της μαθητές ποιοτική και ολοκληρωμένη εκπαίδευσης, όπως είναι το playtherapy,το messy play κ.α.

Έχει εκπαιδευτεί στην μοντεσσοριανή αγωγή και το σχολείο της ,είναι ο πρώτος συμβατικός παιδικός σταθμός στην Ήπειρο ,που εφαρμόζει τις αρχές της μοντεσσοριανής αγωγής και χρησιμοποιεί στην εκπαιδευτική διαδικασία το γνήσιο μοντεσσοριανό υλικό. Η μάθηση βασίζεται στις αρχές της θετικής διαπαιδαγώγησης και ο στόχος είναι η ενίσχυση της αυτονομίας του παιδιού και ο σεβασμός στην προσωπικότητά και τις ανάγκες του.

Είναι εκπαιδεύτρια για τον νομό Ιωαννίνων του προγράμματος ”Tiny feet ,big steps”,το οποίο βασίζεται στην θεωρία του attachment και αφορά μαμάδες και βρεφάκια από 3 εώς 12 μηνών.

Το μότο της είναι, ότι κάθε παιδί είναι μοναδικό και του αξίζει να μεγαλώνει όμορφα ,να νιώθει ασφάλεια και να έχει γύρω του, τους κατάλληλους ανθρώπους ,που θα το καθοδηγούν με αγάπη και θα φωτίζουν τον δρόμο του.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *