Γεωργία Πανίτσα-Πάτρα

Γεωργία Πανίτσα

Αγίου Ανδρέου 178-180, Πάτρα Αχαΐας

Τηλ. 2610331105, 6947944682

mail: georgia_panitsa@hotmail.com

Η Γεωργία έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, έχει ακολουθήσει μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Συμβουλευτική Προσανατολισμού και μονοετή ειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες. Έχει εξειδικευτεί στο διετές Πρόγραμμα «Δεξιότητες και Παρεμβάσεις στη Συστημική Συμβουλευτική» και στο τετραετές «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και τη Θεραπεία Οικογένειας» στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων. Έχει πιστοποιηθεί ως “Attached at the Heart” Parent Educator από την Attachment Parenting International.

Η προσέγγιση που ακολουθεί βασίζεται στο Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής Θεραπείας με βασικές επιρροές από τη Θεωρία Δεσμού και ερευνητικά δεδομένα που προκύπτουν από τη μελέτη του εγκεφάλου.

Έχει εργαστεί με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και τους γονείς τους. Συνεργάζεται με τον Σύλλογο «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Νομού Αχαΐας δουλεύοντας με γυναίκες με καρκίνο του μαστού και μέλη από τις οικογένειές τους. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ιδιωτικά στην Πάτρα παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας ατομικά, σε ζευγάρια και οικογένειες.

Η Γεωργία έχει μια κόρη και ένα γιο.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *