ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ

www.brekoulakis.gr

Ο Γιώργος Μπρεκουλάκης είναι Καθηγητής Ψυχολογίας καιΨυχοθεραπευτής.

Είναι Συνιδρυτήςκαι Πρόεδρος στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη»

Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείοως αδειούχος Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτήςστους Αμπελόκηπους- Αθήνας προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείαςσε ενήλικες, ζευγάρια, γονείς, ομάδεςκαι οργανισμούς.

Είναι απόφοιτος βασικώνσπουδών Ψυχολογίας και μεταπτυχιακών σπουδώνΟργανωτικήςΨυχολογίαςτου Παντείου Πανεπιστημίου.Έχει επιμορφωθείστη Συστημική- Οικογενειακή Αξιολόγηση&Ψυχοθεραπεία και στην Ψυχανάλυση. Έχει εκπαιδευτεί στη συνειδητή γονεϊκή φροντίδα (ΑttachmentParenting) για την ανάπτυξη ασφαλούς συναισθηματικής επικοινωνίας των βρεφών, των νηπίων και των παιδιών. Είναι Ειδικός στηΣυμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία σε ΛΟΑΤΚΙ+ Θέματα (LGBTQI+).Εφαρμόζει Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπευτική Προσέγγιση(IntegrativeApproach).

ΕίναιΔιδάσκωντου Διεθνούς Οργανισμού“AttachmentParentingInternational”, Επιστημονικός Συνεργάτηςτης“AttachmentParentingHellas”και Επιστημονικός Συνεργάτης της Εταιρείας “ProjectParenting” μεσκοπότην προσφοράψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη της συνειδητής επικοινωνίαςσε ενήλικεςπου ασχολούνται με βρέφη, παιδιά και άλλους ενήλικες.

Είναι Καθηγητής Ψυχολογίας στο ακαδημαϊκό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών σε συνεργασία με τοΒρετανικό Πανεπιστήμιο «UniversityofEastLondon».

Εδώ και δεκαπέντε (15) χρόνια είναι Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής και Εκπαιδευτής Υγειονομικών (ιατρών, ψυχολόγων, βρεφονηπιοκόμων) στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ).

Αναλυτικές πληροφορίες για την επαγγελματική του δραστηριότητα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.brekoulakis.gr

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *