ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ

www.brekoulakis.gr

Διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο ως Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής. Είναι απόφοιτος βασικών και μεταπτυχιακών σπουδών Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου.

Έχει συμμετάσχει σε μακροχρόνιες και βραχύχρονες ψυχοθεραπευτικές εκπαιδεύσεις σε διαφορετικές ψυχοθεραπευτικές σχολές όπως: Συστημική Ψυχοθεραπεία, Αφηγηματική Ψυχοθεραπεία και Παιγνιοθεραπεία. Είναι Ειδικός στη Συστημική Ψυχολογική Διάγνωση καθώς και στην Ψυχοθεραπεία Ζεύγους.

Είναι Δάσκαλος του Διεθνούς Οργανισμού Attachment Parenting International (API) και Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas (APH) με σκοπό την προσφορά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη ενός βρέφους, ενός παιδιού, ενός εφήβου, ενός ενήλικα.

Είναι Συν- Ιδρυτής στο κοινωφελές Σωματείο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη» προσφέροντας ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες βραχείας διάρκειας σε αδύναμες, οικονομικά, ομάδες του πληθυσμού. Είναι ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος του Ψ- Δικτύου.

Εδώ και δεκατρία χρόνια εργάζεται ως Υγειονομικός Ψυχολόγος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Αξιοποιεί ολιστικά τις σπουδές, τις ψυχοθεραπευτικές εκπαιδεύσεις του και την εργασιακή του εμπειρία εφαρμόζοντας συνθετική προσέγγιση σε ζητήματα ψυχικής υγείας και ψυχοπαθολογίας (integrative approach). Η συνθετική του προσέγγιση δέχεται επιρροές από την Αναπτυξιακή Ψυχολογία, την Διαπροσωπική Νευροβιολογία και την θεωρία της Συναισθηματικής Διαφοροποίησης.

Περισσότερες πληροφορίες για την αρθρογραφία του, την διδασκαλία καθώς και τα σεμινάριά του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.brekoulakis.gr

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *