ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ

www.brekoulakis.gr

Ο Γιώργος Μπρεκουλάκης διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο παρέχοντας Υπηρεσίες Ψυχολόγου και Υπηρεσίες Διδασκαλίας. Είναι απόφοιτος βασικών και μεταπτυχιακών σπουδών Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ψυχολογικού Συλλόγου.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής γονέων του Διεθνούς Οργανισμού Attachment Parenting International και συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas με σκοπό την ανάπτυξη του ασφαλούς συναισθηματικού δεσμού (secure attachment), τη συναισθηματική διαπραγμάτευση του ζευγαριού ενηλίκων, την ανάπτυξη της συγχρονισμένης γονεϊκής ανταπόκρισης (sensitive responsive parenting) και τη συναισθηματική ανάπτυξη της οικογένειας.
Είναι Συν-Ιδρυτικό Μέλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη». Εδώ και δεκατρία χρόνια  εργάζεται ως Υγειονομικός Ψυχολόγος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Αξιοποιεί ολιστικά τις σπουδές, τις ψυχοθεραπευτικές εκπαιδεύσεις του και την εργασιακή του εμπειρία εφαρμόζοντας συνθετική προσέγγιση σε ζητήματα ψυχικής υγείας και ψυχοπαθολογίας (integrative approach).

Περισσότερες πληροφορίες για την επαγγελματική του δραστηριότητα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.brekoulakis.gr

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *