ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ

www.brekoulakis.gr

Ο Γιώργος Μπρεκουλάκης διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο παρέχοντας Υπηρεσίες Ψυχολόγου και Υπηρεσίες Διδασκαλίας. Είναι πιστοποιημένος Δάσκαλος (Attached at the Heart Parent Educator) του Αμερικανικού μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Attachment Parenting International και μέλος της επαγγελματικής ομάδας συνεργατών της Attachment Parenting Hellas με σκοπό τη συναισθηματική ανάπτυξη γονέων, παιδαγωγών, δασκάλων και επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
Είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου στο «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη» με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε ανθρώπους με δυσκολία στους οικονομικούς τους πόρους (φοιτητές, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες) και δυσκολία δέσμευσης σε ψυχολογικές διαδικασίες πολυετούς ψυχοθεραπείας.

 Είναι Δάσκαλος επαγγελματιών ψυχικής υγείας στο Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο «Το ‘Ερμα» το οποίο προσφέρει πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης στη δραματοθεραπεία και παιγνιοθεραπεία από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ψυχοθεραπείας (E.A.P.)

 Εδώ και έντεκα χρόνια εργάζεται ως Υγειονομικός Ψυχολόγος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Είναι εγκεκριμένος Εκπαιδευτής Υγειονομικού Προσωπικού (ιατρών, ψυχολόγων, νοσηλευτών) από την Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ) της Π.Α.

 Διδάσκει «Κινηματογράφο & Ψυχολογία» στο Κέντρο Κινηματογραφικών Σεμιναρίων «ΚινηματογράΦΩΣ»

Είναι εξωτερικός συνεργάτης στο «Πολύχρωμο Σχολείο» (Rainbow School) για μια συμπεριληπτική σχολική εκπαίδευση σχετικά με lgbti θέματα (lesbian, gay, bisexual, trans, intersex).

 Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως Στέλεχος Προαγωγής της Υγείας με εφήβους και γονείς στον Δήμο Ζωγράφου- Αττικής και ως Ειδικευόμενος Ψυχολόγος με ζευγάρια και οικογένειες στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας.

Ακαδημαϊκές Σπουδές & Διαρκής Εκπαίδευση

Έχει ολοκληρώσει βασικές και μεταπτυχιακές σπουδές Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Έχει συμμετάσχει σε μακροχρόνιες και βραχύχρονες ψυχοθεραπευτικές εκπαιδεύσεις μεταξύ των οποίων: Συστημική Ψυχοθεραπεία Ατόμου, Ζευγαριού, Οικογένειας & Ομάδας, Art Therapy, Play Therapy, Gestalt Therapy, Narrative Therapy.

Είναι ειδικός στην Συστημική Ψυχολογική Διάγνωση από το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων (ΕΔΑΣ).

Είναι ειδικός στην Ψυχοθεραπεία Ζεύγους από το «Λόγω Ψυχής»- Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *