ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ

www.brekoulakis.gr

Είναι Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής και διατηρεί Ιδιωτικό Γραφείο. Είναι απόφοιτος βασικών και μεταπτυχιακών σπουδών Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Έχει επιμορφωθεί μέσω μακροχρόνιων και βραχυχρόνιων ψυχοθεραπευτικών εκπαιδεύσεων στην Ψυχανάλυση, στην Συστημική- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, και στην Παιγνιοθεραπεία. Είναι Ειδικός στη Συστημική Ψυχολογική Διάγνωση καθώς και στην Ψυχοθεραπεία Ζεύγους. Εφαρμόζει Συνθετική Προσέγγιση σε θέματα ψυχικής υγείας και ψυχοπαθολογίας (Integrative Approach).

Είναι Δάσκαλος του Διεθνούς Οργανισμού Attachment Parenting International και Συνεργάτης της Attachment Parenting Hellas με σκοπό την προσφορά ψυχοθεραπευτικών υπηρεσιών για την ανάπτυξη της ασφαλούς συναισθηματικής επικοινωνίας σε ενήλικες που ασχολούνται με βρέφη, παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Είναι Συνιδρυτής στο Σωματείο Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας «Ψ- Δίκτυο- Πρόσβαση στη Στήριξη» προσφέροντας ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες βραχείας διάρκειας σε αδύναμες, οικονομικά, ομάδες του πληθυσμού. Είναι ο πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος του Ψ- Δικτύου. Είναι Αξιολογητής για την επιλογή ψυχοθεραπευτών με σκοπό την στελέχωση του Ψ- Δικτύου.

Εδώ και δεκαπέντε (15) χρόνια εργάζεται ως Υγειονομικός Ψυχολόγος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Είναι Εκπαιδευτής Υγειονομικών (ιατρών, ψυχολόγων, νοσηλευτών) σε θέματα ψυχοθεραπείας. Είναι Αξιολογητής για την επιλογή προσωπικού με σκοπό την στελέχωση των Ελληνικών Ενόπλεων Δυνάμεων.

Περισσότερες πληροφορίες για την αρθρογραφία του καθώς και την διδασκαλία του μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://www.brekoulakis.gr

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *