Δανάη Τριανταφύλλη

Δανάη Τριανταφύλλη

Μαρούσι, Αθήνα

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Σύμβουλος & Εκπαιδεύτρια Γονέων

Ατομικές συνεδρίες, δια ζώσης, ηλεκτρονικά & τηλεφωνικά.

Ομάδες Γονέων

Τηλ.: 6946041847

e-mail: info@parentness.gr

Η Δανάη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής γονέων και ψυχοθεραπείας, ενώ παράλληλα συντονίζει ομάδες εκπαίδευσης γονέων. Είναι κάτοχος BSc Psychology από το Πανεπιστήμιο του Greenwich και κάτοχος MSc Psychology and Counseling από το Πανεπιστήμιο του Sheffield. Είναι πιστοποιημένη Parent Trainer από την Gordon International στο Parent Effectiveness Training και έχει παρακολουθήσει, και συνεχίζει να παρακολουθεί, πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων γύρω από το attachment theory και το attachment parenting. Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την 4ετή εκπαίδευσή της στην Ψυχοθεραπεία Gestalt.

Έχει ασχοληθεί με την έρευνα στον τομέα της Κοινωνικής Ψυχολογίας, έχει δουλέψει στον τομέα της εμψύχωσης παιδιών και έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια στο management μεγάλης εταιρείας.

Έχει μια κόρη, 5 ετών, που της άλλαξε τη ζωή, αφού μέσα από την εμπειρία της μητρότητας ήρθε σε επαφή με το attachment parenting και είδε την καθοριστική σημασία που μπορεί να έχει η επαφή με μια σύμβουλο γονέων στις αβέβαιες στιγμές της γονεϊκότητας.

Για αυτήν, ιδιαίτερη σημασία έχει να βρούμε πως συνδεόμαστε σε μια αποσυνδεμένη, πλέον, κοινωνία.  Είτε μιλάμε για τη σχέση μας με τα παιδιά μας, είτε για τις σχέσεις μας με σημαντικά άλλα πρόσωπα στη ζωή μας, είτε για τη σχέση μας με τον εαυτό μας, με τους ρυθμούς που ζούμε αυτή η ερώτηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Μέσω της σύνδεσης γινόμαστε ορατά και κατανοητά, μας εκτιμούν και εκτιμούμε κι εμείς τον εαυτό μας, νιώθουμε ασφαλείς, λαμβάνουμε αγάπη, γινόμαστε αποδεκτά και αποδεχόμαστε. Σχετιζόμαστε πραγματικά.

Στόχος και επιθυμία της είναι να βοηθήσει γονείς (και μέσω αυτών τα παιδιά τους) να απολαύσουν αυτά που η σύνδεση και η υγιής επαφή έχει να μας προσφέρει.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *