Ευτυχία Τοπούζη- Περιγεννητική Φροντίδα

Ευτυχία Τοπούζη

Διεθνώς πιστοποιημένη βοηθός μητρότητας CD(DONA), Εκπαιδεύτρια περιγεννητικής αγωγής Lamaze (LCCE), Εκπαιδεύτρια Hypnobirthing [DipHB(KGH)], Εκπαιδεύτρια Γονέων Spinning Babies® (SpBCPE), Εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ IAIM (CIMI), Focusing Guide 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ.: 6972 883732

e-mail: etopouzi@gmail.com, birth@hypnobirthing.gr

Fb profile: Eftychia Topouzi

Fb page: BLOSSOM – Pregnancy, Childbirth & Postpartum

Website: www.hypnobirthing.gr

Η Ευτυχία Τοπούζη είναι επαγγελματίας περιγεννητικής και παρέχει Attachment-Focused και Trauma-Informed προετοιμασία, υποστήριξη και συμβουλευτική σε μητέρες/ζευγάρια από την περίοδο της εγκυμοσύνης, στη διάρκεια του τοκετού έως και τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού.

Είναι η μαμά του Κωνσταντίνου, του Μιχάλη και της Αγάπης και οι προσωπικές της εμπειρίες μητρότητας αποτέλεσαν το έναυσμα, ώστε να αφήσει μια καριέρα δέκα ετών στο Marketing και την Επικοινωνία, για να αφοσιωθεί στην περιγεννητική φροντίδα των οικογενειών.

Με την κόρη της στον μάρσιπο, το 2013 ξεκίνησε με την πρώτη της σχετική εκπαίδευση κι έκτοτε, θέλοντας πάντα να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επενδύει με συνέπεια στην επιμόρφωσή της.

Το 2014 έφερε στη ζωή το BLOSSOM, το «τέταρτο παιδί» της, όπως συχνά αναφέρει. Μέσα από το BLOSSOM υποστηρίζει μέλλοντες και νυν γονείς στο ταξίδι τους στη γονεϊκότητα, παρέχοντας υπηρεσίες βοηθού μητρότητας, προετοιμασίας τοκετού Lamaze, πρακτικής Spinning Babies®, εκπαίδευσης γονέων στο βρεφικό μασάζ και Focusing συνεδριών.

Το 2017, καθώς ήρθε σε επαφή και εκπαιδεύτηκε στο hypnobirthing, δημιούργησε το HypnoBirthing Greece, έναν φορέα ολοκληρωμένης προετοιμασίας γονέων, αλλά και αξιόπιστης πληροφόρησης γύρω από μια διαφορετική εμπειρία γέννας, με αυτοπεποίθηση, ηρεμία και σύνδεση. 

Μέσα από τις ιδιότητές της, η Ευτυχία βρίσκεται με σεβασμό και αποδοχή στο πλευρό των γονιών, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τους, παρέχοντας επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση και ακολουθώντας με εμπιστοσύνη τις επιλογές των ζευγαριών που υποστηρίζει.

Πιστεύει ότι, το πώς θα εισέλθει στη γονεϊκότητα το ζευγάρι, παίζει ρόλο στη διαμόρφωσή τους ως γονείς. Και είναι εκεί για εκείνους, να προσφέρει το δικό της λιθαράκι στο να έχουν μια θετική, συνειδητή και ενδυναμωτική εμπειρία στο καλωσόρισμα του παιδιού τους.

Όπως λέει και η ίδια, «Εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια υγιή κοινωνία με ευτυχισμένους ανθρώπους, χρειάζεται να ξεκινήσουμε από εκεί που όλα αρχίζουν…στη γέννηση.»

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *