Ευτυχία Τοπούζη- Περιγεννητική Φροντίδα

Ευτυχία Τοπούζη

Διεθνώς πιστοποιημένη βοηθόςμητρότητας CD(DONA), Εκπαιδεύτρια περιγεννητικής αγωγής Lamaze (LCCE), Εκπαιδεύτρια Hypnobirthing [DipHB(KGH)], Εκπαιδεύτρια Γονέων Spinning Babies® (SpBCPE), Εκπαιδεύτρια Γονέων Attached at the Heart (CAHPE), Εκπαιδεύτρια βρεφικού μασάζ IAIM (CIMI),Focusing Guide 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ.: 6972 883732, 210 8044519

e-mail: eftychia@blossombirth.grbirth@hypnobirthing.gr

Websites:www.blossombirth.grwww.hypnobirthing.gr

Facebook: BLOSSOM – Pregnancy, Birth& Early Parenting, HypnoBirthing Greece

Instagram: @blossombirth.gr, @hypnobirthing.gr

Η Ευτυχία Τοπούζη είναι επαγγελματίας περιγεννητικής και παρέχει AttachmentFocused και TraumaInformed προετοιμασία, υποστήριξη και συμβουλευτική σε μητέρες/ζευγάρια από την περίοδο της εγκυμοσύνης, στη διάρκεια του τοκετού έως και τα πρώτα χρόνια του παιδιού.

Είναι η μαμά του Κωνσταντίνου, του Μιχάλη και της Αγάπης και οι προσωπικές της εμπειρίες μητρότητας αποτέλεσαν το έναυσμα, ώστε να αφήσει μια καριέρα δέκα ετών στο Marketing και την Επικοινωνία, για να αφοσιωθεί στην περιγεννητική φροντίδα των οικογενειών.

Με την κόρη της στον μάρσιπο, ξεκίνησε με την πρώτη της σχετική εκπαίδευση κι έκτοτε, θέλοντας πάντα να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επενδύει με συνέπεια στην επιμόρφωσή της.

Το 2013 έφερε στη ζωή το BLOSSOM®, το «τέταρτο παιδί» της, όπως συχνά αναφέρει. Μέσα από το BLOSSOM υποστηρίζει μέλλοντες και νέους γονείς στο ταξίδι τους στη γονεϊκότητα, παρέχοντας υπηρεσίες βοηθού μητρότητας, προετοιμασίας τοκετού Lamaze&Hypnobirthing, πρακτικής SpinningBabies®, συμβουλευτικής γονέων, εκπαίδευσης στο βρεφικό μασάζ και Focusing συνεδριών.

Το 2017, καθώς ήρθε σε επαφή και εκπαιδεύτηκε στο hypnobirthing, δημιούργησε το HypnoBirthingGreece®, έναν φορέα ολοκληρωμένης προετοιμασίας γονέων, αλλά και αξιόπιστης πληροφόρησης γύρω από μια διαφορετική εμπειρία γέννας, με αυτοπεποίθηση, ηρεμία και σύνδεση. 

Μέσα από τις ιδιότητές της, η Ευτυχία βρίσκεται με σεβασμό και αποδοχή στο πλευρό των γονιών, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τους, παρέχοντας επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση και ακολουθώντας με εμπιστοσύνη τις επιλογές των ζευγαριών που υποστηρίζει.

Πιστεύει ότι, το πώς θα εισέλθει στη γονεϊκότητα το ζευγάρι, παίζει ρόλο στη διαμόρφωσή τους ως γονείς. Και είναι εκεί για εκείνους, να προσφέρει όσα χρειάζονταιώστε να έχουν μια θετική, συνειδητή και ενδυναμωτική εμπειρία στο καλωσόρισμα του παιδιού τους και στον πρώτο καιρό μαζί του.

Όπως λέει και η ίδια, «Εάν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια υγιή κοινωνία με ευτυχισμένους ανθρώπους, χρειάζεται να ξεκινήσουμε από εκεί που όλα αρχίζουν…στη γέννηση.»

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *