Ιωάννα Βαλιώτη- Μαία

ΒΑΛΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία : 6973716917

Αρτάκης 63, Νέα Σμύρνη

E-mail :b.earthyoga@gmail.com  ~  Ioanna.valioti@gmail.com

Facebook page: https://www.facebook.com/bearthyoga

https://www.facebook.com/bondingpath

Instagram: b.earthyoga

H ΒΑΛΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ είναι μαία από το 2004 και εισηγήτρια Hatha γιόγκα και περιγεννητικής γιόγκα από το 2006 και ασχολείται με την προετοιμασία εγκύων μέσω της γιόγκα και με σεμινάρια προετοιμασίας γονέων για μια δεκαετία. Είναι δίπλα στην γυναίκες και στον τοκετό τους θυμίζοντας τους απλά πώς να αναπνέουν και πώς να βρίσκουν την δύναμη που ήδη υπάρχει μέσα τους.

Ασχολείται επίσης με τον φυσικό τοκετό και τον τοκετό στο σπίτι. Είναι εναλλακτική θεραπεύτρια κατέχοντας τον 3ο βαθμό (μάστερ) στο UsuiReiki και εισηγείται σεμινάρια reiki όταν αυτό την καλεί.

Έχει ολοκληρώσει τρία διαφορετικά εκπαιδευτικά 200 ωρών το καθένα- (Ακαδημία γιόγκα Λωτός 200hr (YAI), Σύλλογος Χείρων ο Κένταυρος Ηatha yoga training 200hr , Nysy yoga studios 200hr Anusa ratraining- Yoga Alliance certified) και πρόσφατα ολοκλήρωσε μια ακόμα εκπαίδευση yoga στην Αμερική στο σύστημα Embody Yoga με ιδρύτρια την Patty Townsend.

Ολοκλήρωσε εκπαιδευτικά προγράμματα πάνω στην γιόγκα εγκυμοσύνης με την Sue Elkind και την Rosanna Kaliabetsos με τον οργανισμό του Birthlight. Μαθήτευσε δίπλα σε αξιόλογες δασκάλες και γυναίκες και έφτιαξε το δικό της σύστημα εκπαίδευσης γύρω από την περιγεννητική περίοδο και την γιόγκα.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *