Φωτεινή Μελετάκη- Αγ. Νικόλαος, Κρήτη

Επικοινωνία : 6937749533

Δημοκρατίας 73, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου Kρήτης

Email: fwteinh8@yahoo.gr        

Facebook Page: https://www.facebook.com/bondingpath   

H Φωτεινή Μελετάκη είναι Βοηθός Μητρότητας (doula), Εισηγήτρια Προ- και Μετά-Γεννητικής Yoga, Εκπαιδεύτρια Γονέων και μητέρα δύο παιδιών.

Οι σπουδές της στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και η 10ετής εμπειρία της σε θέσεις από Advisor μέχρι QualityAssuranceCoordinator στην μεγαλύτερη Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών στον κόσμο (TeleperformanceGroup) ήταν μια προετοιμασία δεξιοτήτων για το πιο απαιτητικό, ηθικά ανταποδοτικό και προσωπικά επαγγελματικό της μονοπάτι. 

Όπως αναφέρει η ίδια, μόνο ως Βοηθός Μητρότητας βρήκε νόημα στην λέξη *εργασία*. Μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις και επιμορφώσεις από την GreekDoulaAssociation, είναι σήμερα στην ευτυχή θέση να εργάζεται κοντά στις Μητέρες και τις Οικογένειες ως Βοηθός Μητρότητας Τοκετού και Λοχείας.

Μαθητεύει χρόνια στον χώρο της Yoga και παρακολουθώντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα Yoga του Birthlight με την RosannaKalliabetsos διδάχτηκε μια κατασταλαγμένη διδασκαλία των προσαρμογών της κλασικής Yoga στην Προ- και Μετά-γεννητική περίοδο που έχει αναπτύξει η FrançoiseFreedman,για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Είναι ευγνώμων που στην ζωή της συναντήθηκε με την μαία και Εκπαιδεύτρια Yoga, Ιωάννα Βαλιώτη και επιμορφώθηκε κοντά της στην ΠεριγεννητικήYoga με το σύστημα Β•EARTH.

Τα τελευταία χρόνια, προσγειώθηκε στην αγκαλιά της AttachmentParentingInternational.
Πιστοποιήθηκε ως Eκπαιδεύτρια Γονέων από τις LysaParker και BarbaraNicholson και μέσα από το AttachedattheHeart μοντέλο προσέγγισης καταφέρνει να εστιάσει στις ανάγκες του Γονέα που έχει ευαισθησίες και ανησυχίες για το πως θα καλύψει αντίστοιχα ο ίδιος τις ανάγκες του παιδιού του και της σχέσης τους. Το δικό της φωτάκι πέφτει λίγο περισσότερο στον Γονέα ώστε να νιώθει την δύναμη της/του και να πορεύεται με αυτήν.

 Η επιμόρφωση της στην Γονεϊκότητα επισφραγίστηκε δυναμικά με την συνεργασία της ως StrategicAdvisor, στην πρώτη και μεγαλύτερη γονεϊκή πλατφόρμα της Ελλάδας, το Project Parenting!

Παράλληλα όλων, βασική και ες αει διδασκαλία της στη ζωή είναι αυτή στο πεδίο της Γονεϊκότητας, από τους πιο φωτισμένους καθοδηγητές της – τα παιδιά της.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *