Φωτεινή Μελετάκη- Αγ. Νικόλαος, Κρήτη

Επικοινωνία : 6937749533
Δημοκρατίας 73, Άγιος Νικόλαος Λασιθίου Kρήτης     
Email: fwteinh8@yahoo.gr         
Facebook Page: https://www.facebook.com/bondingpath    

H Φωτεινή Μελετάκη είναι Βοηθός Μητρότητας (doula),       
Εισηγήτρια Προ- και Μετά-Γεννητικής Yoga και μητέρα δύο παιδιών.

Οι σπουδές της στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και η 10ετής εμπειρία της σε θέσεις από Advisor μέχρι Quality Assurance Coordinator στην μεγαλύτερη Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών στον κόσμο (Teleperformance Group) ήταν μια προετοιμασία δεξιοτήτων για το πιο απαιτητικό, ηθικά ανταποδοτικό και προσωπικά επαγγελματικό της μονοπάτι.  

Όπως αναφέρει η ίδια, μόνο ως Βοηθός Μητρότητας βρήκε νόημα στην λέξη *εργασία*. Μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις και επιμορφώσεις από την Greek Doula Association, είναι σήμερα στην ευτυχή θέση να εργάζεται κοντά στις Μητέρες και τις Οικογένειες ως Βοηθός Μητρότητας Τοκετού και Λοχείας. Το όνειρό της είναι να εναρμονιστεί ο Κόσμος μας ξανά με τις πραγματικές ποιότητες της θηλυκής ενέργειας – για την ίαση και την θεραπεία, της Μητέρας, του Παιδιού και κάθε συστήματος.

Μαθητεύει χρόνια στον χώρο της Yoga και παρακολουθώντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα Yoga του Birthlight με την Rosanna Kalliabetsos διδάχτηκε μια κατασταλαγμένη διδασκαλία των προσαρμογών της κλασικής Yoga στην Προ- και Μετά-γεννητική Yoga που έχει αναπτύξει η Françoise Freedman,για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Είναι ευγνώμων που στην ζωή της συναντήθηκε με την μαία και Εκπαιδεύτρια Yoga, Ιωάννα Βαλιώτη και επιμορφώνεται κοντά της στην Περιγεννητική Yoga με το σύστημα Β•EARTH. 

Παράλληλα όλων, βασική και ες αει διδασκαλία της στη ζωή είναι αυτή στο πεδίο της Γονεϊκότητας, από τους πιο φωτισμένους καθοδηγητές της – τα παιδιά της.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *